Jamón & Eggs

Vydatná a chutná snídaně je základem úspěšného a příjemného dne (se říká:)).

Vyzkoušeli jste někde tuhle kombinaci? Je to ve Španělsku velmi oblíbený a na přípravu neuvěřeitelně jednoduchý pokrm se skutečně famózním výsledkem.

Míchaná vajíčka (můžete vyzkoušet i volské voko), na které ihned po naservírování položíte pár plátků Jamónu Serrano nebo Ibérico, necháte pár minut prohřát, Jamón pustí tuk (správně se říká, že se začne "potit") a má neskutečnou chuť.

Jako přílohu doporučuji čerstvou křupavou bílou bagetku.

PS: pokud nejste svázání společenskými konvencemi můžete hned po ránu doladit jednou/dvěma deci dobrého červeného ideální je třeba Mala Vida. Z vlastní zkušenosti tvrdím, že nejen pro rodiče většího počtu dětí je to během distanční výuky prakticky nezbytné:).

Odměňte se, zasloužíte si to

jamon_egg_table

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení