Manchego & Chorizo & Mala Vida

Dokonalost v jednoduchosti

Vaší velikou výhodou je jednoduchost v přípravě.

Největší kus práce totiž už za Vás udělala příroda, jamonáři, vinaři a sýraři.

A uvidíte, že Vás velmi příjemně překvapí, jakých chuťových zážitků lze docílit s minimem námahy. Tady Vám bude stačit nůž, prkénko a otvírák na víno.

Mala_vida_chorizo_manchego

 

Pro krásný večer budete potřebovat:

Chorizo Sartra Ibérico Picante

Manchego s rozmarýnem

červené víno Mala Vida

Chorizo nakrájíme na kolečka - doporučujeme o něco silnější plátky cca 2-3mm, sýr Manchego na trojúhleníčky.

Naše doporučení - konzumujte právě a jenom v následujícím pořadí:

1) kolečko choriza - klasické chorizo s hrubší konzistencí a výraznou masovou chutí (samozřejmě bez éček a chemických konzervantů), nechte doznít lehkou pinkantní dochuť, která pomalinku doznívá vzadu na jazyku a po stranách

2) plátek sýra manchego - široká a hutná krémová chuť tučnějšího sýra krásně uhladí a "přikryje" pikantní dochuť choriza. Rozmarýn je nejprve cítit zejména ve vůni, v chuti je to lehký ocásek na závěr. Nechte doznít, dochuť je velmi dlouhá a sýr zde úžasně rozkvétá

3) zapijte malým douškem Mala Vidy, chuťový akord je tím doladěn

Varování:

   výraznější taniny v dochuti Mala Vidy Vás budou svádět celé "kolečko" znovu a znovu opakovat. Je to velmi příjemné a pravděpodobně se Vám nepodaří přestat, dokud na stole resp. v láhvi něco zůstane.

Odměňte se - zasloužíte si to!

PS: a věřte nám, ono "nějaký" salám s "nějakým" sýrem a "nějakým" červeným vínem je něco úplně jiného než Chorizo Sartra Ibérico, Manchego Hecho a Mano s rozmarýnem a Mala Vida. Zkuste to a uvidíte sami:). 

Mala_Vida_Manchego_Chorizo_picante

 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení