Manchego & Chorizo & Mala Vida

Dokonalost v jednoduchosti

Vaší velikou výhodou je jednoduchost v přípravě.

Největší kus práce totiž už za Vás udělala příroda, jamonáři, vinaři a sýraři.

A uvidíte, že Vás velmi příjemně překvapí, jakých chuťových zážitků lze docílit s minimem námahy. Tady Vám bude stačit nůž, prkénko a otvírák na víno.

Mala_vida_chorizo_manchego

 

Pro krásný večer budete potřebovat:

Chorizo Sartra Ibérico Picante

Manchego s rozmarýnem

červené víno Mala Vida

Chorizo nakrájíme na kolečka - doporučujeme o něco silnější plátky cca 2-3mm, sýr Manchego na trojúhleníčky.

Naše doporučení - konzumujte v následujícím pořadí:

1) kolečko choriza - klasické chorizo s hrubší konzistencí a výraznou masovou chutí (samozřejmě bez éček a chemických konzervantů), nechte doznít lehkou pinkantní dochuť, která pomalinku doznívá vzadu na jazyku a po stranách

2) plátek sýra manchego - široká a hutná krémová chuť tučnějšího sýra krásně uhladí a "přikryje" pikantní dochuť choriza. Rozmarýn je nejprve cítit zejména ve vůni, v chuti je to lehký ocásek na závěr. Nechte doznít, dochuť je velmi dlouhá a sýr zde úžasně rozkvétá

3) zapijte malým douškem Mala Vidy, chuťový akord je tím doladěn

Varování:

   výraznější taniny v dochuti Mala Vidy Vás budou svádět celé "kolečko" znovu a znovu opakovat. Je to velmi příjemné a pravděpodobně se Vám nepodaří přestat, dokud na stole resp. v láhvi něco zůstane.

Odměňte se - zasloužíte si to!

PS: a věřte nám, ono "nějaký" salám s "nějakým" sýrem a "nějakým" červeným vínem je něco úplně jiného než Chorizo Sartra Ibérico, Manchego Hecho a Mano s rozmarýnem a Mala Vida. Zkuste to a uvidíte sami:). 

Mala_Vida_Manchego_Chorizo_picante