Jak vybíráme vína?

V prvním kole vybírá vína náš sommeliér pan Petr Pražák, majitel Biosueňo.cz

Petra naši stálí zákazníci dobře znají z četných degustací.

Petr Pražák se organickými víny zabývá již více než 20 let. 12 let bydlel ve Španělsku a biodynamická vinařství a svět krásných vín vůbec se stal naplněním jeho života. Hodně cestuje a objevuje nová vína na degustacích nejev ve Španělsku, ale také v Itálii, Francii a Portugalsku.

96630697-187E-4D5B-9C61-F84512EA8722

 

V druhém kole pak majitel Café Jamón Honza Holemý s manželkou Luckou.

Honza  pobýval ve Španělsku a tamní pohodová atmosféra (maňana), díky které je pro Španěly gastronomie důležitou součástí života, ho zcela uchvátila. Také proto v roce 2018 opustil jistoty a hojnost korporátního managementu a věnuje se objevování kouzelných chuťových akordů nejen španělské gastronomie (vína, sýry, jamón, olivy a mnoho dalšího).

Je ročník 1973 a tudíž už je ve věku, kdy nemírná konzumace jiných než špičkových alkoholických nápojů může způsobit celo- i několikadenní paralýzu (kocovina).

Každé víno, které je v nabídce jamonarium.cz , jednak musí chutnat a jednak "testuje" na sobě konzumací minimálně 2 lahví za večer. Testování se ráda a aktivně zúčastňuje i manželka Lucka. Ručí tak osobně za to, že i když to přeženete, nebude Vám druhý den extrémně zle. Dvojnásob to platí u vín nesířených.

IMG_4183

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení