Jamón Ibérico de cebo 100g

259 Kč 225,22 Kč bez DPH
Skladem (> 5 ks)

bez éček / sin aditivos

Vakuově balený krájený Jamón Ibérico de cebo.

Výrobce: Símon Martín.

složení: vepřové maso, sůl.

hmotnost obsahu: 100 g

minimální trvanlivost uvedena na obalu

Jamonarna doporučuje: párování s červeným barikovým vínem Sein

simon-martin-logo-picture-1 Spanish_flag

Detailní informace

Detailní popis produktu

Simón Martín

Bezpečná doprava a čerstvost

Vždy čerstvé, krájíme, balíme a vakuujeme až po Vašem objednání.

Bezpečné balení v termoobalu s chladicí vložkou obdržíte  vždy nejpozději do 24 hodin od odeslání.

Poznámka: z důvodu nutnosti rychlého dodání odesíláme objednávky s vakuovanými produkty denně kromě pátku (kurýrní služba o víkendu nedoručuje).

Potřebujete cokoliv upřesnit? Kontaktujte nás, jsme tu pro Vás
volejte: +420 601 131 003 nebo nám napište jamonarna@jamonarna.cz


Jemně krájený vakuově balený Jamón ibércio de cebo z černého iberského prasátka výrobce Símon Martín. Extra jemně krájené plátky jedinečné delikatesy. V praktickém vakuovém balení jsou jednotlivé plátky oddělené tak, abyste je mohli snadno servírovat a polahodit tak nejen chuti, ale i oku.

Jamón Ibérico  je krájený na extrémně tenké plátky, tedy 10 dkg je plný velký talíř a postačí jako lehká luxusní večeře pro dva, nebo vydatná večeře pro jednoho. Doporučejeme s čerstvou bílou bagetkou namáčenou v kvalitním olivovém oleji, olivou a červeným vínem. Jamonarna doporučuje vína vyšší viskozity. Máte-li raději hutná bariková vína pak Sein, Les Alcusses, Latierra 2014 nebo "vlajkovou loď" vinařství Albet i Noya La Milana.

Před konzumací nechte alespoň 20 minut při pokojové teplotě. Ibérico začne takzvaně "tát" a nejlépe tak vynikne krásná chuť této jedinečné delikatesy.

iberico de cebo 100g plate (kopie)

 Oproti serranu z bílých prasátek má jamón ibérico jemnější chuť, který je dána jedinečnou genetickou zvláštností: černým vepřům prorůstá tuk mezi jednotlivá svalová vlákna a maso je tak mnohem křehké,  jemnější a šťavnatější. Rozdíl je také v barvě, maso je tmavší rubínově červené barvy. Má také větší množství zdravých nenasycených mastných kyselin. Díky silnějšímu tukovému krytí vyžaduje jamón ibérico pomalé přírodní sušení na čerstvém  vzduchu v průběhu dvou let.

Stejně jako všechny naše ostatní nabízené produkty neobsahuje Jamón Ibérico de Cebo žádná éčka, konzervatny ani chemická barviva a zraje bez "pomoci" klimatizovaných sušáren vždy jen pomalým tradičním přírodním způsobem.

Odměňte se a užijte si to!

cerdo-iberico

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné