TOP Individuální kurz krájení Jamónu
Detailní popis produktu
TOP Individuální kurz 6 900 Kč
Výhodou tohoto kurzu je, že se ho zúčastníte jen vy a budu se tak věnovat celou dobu kurzu (2 - 4 hodiny) osobně pouze vám.
Probereme historii a názvosloví Jamonu a společně skrájíme minimálně 1/2 sušené šunky. Většinu času budete mít cortadorský nůž v ruce vy.
Skrájenou šunku, druhou polovinu prasečí nožičky, stojan a nůž si potom nakonec odnesete s sebou domů.
V ceně kurzu:
Praktické školení | 2 - 4 hodiny |
Sušená šunka Jamón (celá) | Paleta Serrano 8m |
Cortadorský nůž | El Cortador |
Kde kurzy probíhají?
Kurzy pořádáme v našem Tapas baru Jamonarna
Bělohorská 43
Praha 6, Břevnov
Jaké jsou termíny kurzů?
Termín si domluvíme zcela individuálně dle vašich potřeb telefonicky (Honza Jamonarna +420 605 282 261).
Kurz můžete také zakoupit jako dárkový voucher. Platnost voucheru je 6 měsíců.
Dárkový voucher

Potřebujete se na něco zeptat?

Zavolejte mi 605 282 261 nebo napište honza@jamonarna.cz
Honza, majitel a cortador
5,0
1 hodnocení
Přidat hodnocení
5
4
3
2
1
5
L
Lucie
Poukaz na kurz jsem darovala priteli k narozeninam a kurz absolvovala s nim. Vzhledem k tomu, ze jsme nedavno stravili tyden v Malaze ve Spanelsku, kde nas uchvatila mistni atmosfera spojena s vsudepritomnymi visicimi "nohami" jamonu a vynikajicim vinem, byla volba ucastnit se kurzu skoro povinnosti :-)
Povedomi o kulture krajeni jamonu jsme prakticky nemeli zadne. Diky zhruba 10min prezentaci jsme nasali veskere zakladni znalosti, ktere usnadnily pochopit, jak vyjimecna a delikatni zalezitost to vlastne je. Prakticka cast ovsem tvori vetsinu kurzu, ktery je vedeny ve velmi pratelske atmosfere. Pri sledovani Honzy v technice krajeni nas jeho manzelka Lucie zasobovala vybranymi dobrotami a nalevala vyborne vino. Citili jsme se jako u znamych na navsteve. Take jsme odchazeli s usmevem na rtech, s jamonem v podpazdi, s taskou plnou dobrot a s objednavkou kartonu vin...tomu se nedalo odolat ;-)
Timto jeste jednou dekujeme za skvely zazitek a doporucujeme vsem, kteri chovaji lasku k jidlu jako my. Take tem, kterym zalezi na kvalite potravin, coz je brano v dnesnim svete spise jako luxus a ne jako samozrejmost.
P.s.: Zbytek jamonu jsme skrajeli za necely tyden...proste zavislost:-D