TOP Individuální kurz krájení Jamónu

6 900 Kč 5 702,48 Kč bez DPH
Volná místa (>5 ks)

Cortador se bude celý kurz věnovat pouze Vám.

Kurz trvá 2 - 4 hodiny.

S sebou si odnesete Vámi nakrájenou šunku, cortadorský nůž a Certifikát o absolvování kurzu.

Detailní informace

Detailní popis produktu

TOP Individuální kurz 6 900 Kč

Výhodou tohoto kurzu je, že se ho zúčastníte jen vy a budu se tak věnovat celou dobu kurzu (2 - 4 hodiny) osobně pouze vám.

Probereme historii a názvosloví Jamonu a společně skrájíme minimálně 1/2 sušené šunky. Většinu času budete mít cortadorský nůž v ruce vy.

Skrájenou šunku, druhou polovinu prasečí nožičky, stojan a nůž si potom nakonec odnesete s sebou domů.

V ceně kurzu:

Praktické školení 2 - 4 hodiny
Sušená šunka Jamón (celá) Paleta Serrano 8m
Cortadorský nůž El Cortador

Kde kurzy probíhají?

Kurzy pořádáme v našem Tapas baru Jamonarna

Bělohorská 43
Praha 6, Břevnov

Jaké jsou termíny kurzů?

Termín si domluvíme zcela individuálně dle vašich potřeb telefonicky (Honza Jamonarna +420 605 282 261).

Kurz můžete také zakoupit jako dárkový voucher. Platnost voucheru je 6 měsíců.

Dárkový voucher

Kurz_ krájení_Jamonu_VIP

Potřebujete se na něco zeptat?

avatar

Zavolejte mi 605 282 261 nebo napište honza@jamonarna.cz

Honza, majitel a cortador

Kurz_krajeni_jamonu_1

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
L Avatar autora | 8.8.2022
Poukaz na kurz jsem darovala priteli k narozeninam a kurz absolvovala s nim. Vzhledem k tomu, ze jsme nedavno stravili tyden v Malaze ve Spanelsku, kde nas uchvatila mistni atmosfera spojena s vsudepritomnymi visicimi "nohami" jamonu a vynikajicim vinem, byla volba ucastnit se kurzu skoro povinnosti :-) Povedomi o kulture krajeni jamonu jsme prakticky nemeli zadne. Diky zhruba 10min prezentaci jsme nasali veskere zakladni znalosti, ktere usnadnily pochopit, jak vyjimecna a delikatni zalezitost to vlastne je. Prakticka cast ovsem tvori vetsinu kurzu, ktery je vedeny ve velmi pratelske atmosfere. Pri sledovani Honzy v technice krajeni nas jeho manzelka Lucie zasobovala vybranymi dobrotami a nalevala vyborne vino. Citili jsme se jako u znamych na navsteve. Take jsme odchazeli s usmevem na rtech, s jamonem v podpazdi, s taskou plnou dobrot a s objednavkou kartonu vin...tomu se nedalo odolat ;-) Timto jeste jednou dekujeme za skvely zazitek a doporucujeme vsem, kteri chovaji lasku k jidlu jako my. Take tem, kterym zalezi na kvalite potravin, coz je brano v dnesnim svete spise jako luxus a ne jako samozrejmost. P.s.: Zbytek jamonu jsme skrajeli za necely tyden...proste zavislost:-D