Skupinový kurz krájení Jamónu

2 900 Kč 2 396,69 Kč bez DPH
Volná místa (>5 ks) Volná místa (4 ks) Volná místa (1 ks) Volná místa (4 ks) Volná místa (4 ks) Volná místa (4 ks) Volná místa (4 ks) Volná místa (4 ks) Zvolte variantu
Varianta

Kurz pro 2 - 5 účastníků

Trvá 3 - 5 hodin

S sebou si odnesete vlastnoručně nakrájenou šunku, speciální stojan a cortadorský nůž a certifikát o absolvování kurzu.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Skupinový kurz 2 900 Kč

Kurzu se zúčastní vždy nejvýše 5 zájemců tak, aby bylo možno se každému věnovat a aby si každý mohl podrobně vyzkoušet potřebné dovednosti.

Kurz trvá 3 - 5 hodin v závislosti na zručnosti a zvídavosti účastníků.

Probereme zevrubně historii a názvosloví Jamónu a na přední 8 měsíční sušené šunce Serrano si ukážeme, jak krájet šunku.

Vámi nakrájenou sušenou šunku, stojan a nůž si po skončení kurzu odnesete s sebou domů.

V ceně kurzu

Praktické školení 3 - 5 hodin
Vámi nakrájená šunka krabička cca 350 g
Stojan na krájení Gondola
Cortadorský nůž Puňo Negro

Kde kurzy probíhají?

Kurzy pořádáme v našem Tapas baru Jamonarna

Bělohorská 43
Praha 6, Břevnov

Jaké jsou termíny kurzů?

Termíny kurzů a aktuální obsazenost najdete výše v detailu v poli "Zvolte variantu"

Kurz můžete také zakoupit bez konkrétního data jako dárkový voucher. Platnost voucheru je 6 měsíců, během kterých se po telefonické dohodě můžete připojit ke kterémukoliv volnému termínu.

Dárkový voucher

VOUCHER_DL_220x110_V1

Potřebujete se na něco zeptat?

avatar

Zavolejte mi 605 282 261 nebo napište honza@jamonarna.cz

Honza, majitel a cortador

5
3x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
K Avatar autora | 17.10.2022
Kurz byl předán jako dárek a tento účel zcela splnil. Skvělá atmosféra s nádechem Španělska zcela předčila očekávání. To tohoto krásného krámku plného dobrot se budeme rádi vracet cestou do Prahy.
5
L Avatar autora | 8.8.2022
Poukaz na kurz jsem darovala priteli k narozeninam a kurz absolvovala s nim. Vzhledem k tomu, ze jsme nedavno stravili tyden v Malaze ve Spanelsku, kde nas uchvatila mistni atmosfera spojena se vsudepritomnymi visicimi "nohami" jamonu a vynikajicim vinem, byla volba ucastnit se kurzu skoro povinnosti :-) Povedomi o kulture krajeni jamonu jsme prakticky nemeli zadne. Diky zhruba 10min prezentaci jsme nasali veskere zakladni znalosti, ktere usnadnily pochopit, jak vyjimecna a delikatni zalezitost to vlastne je. Prakticka cast ovsem tvori vetsinu kurzu, ktery je vedeny ve velmi pratelske atmosfere. Pri sledovani Honzy v technice krajeni nas jeho manzelka Lucie zasobovala vybranymi dobrotami a nalevala vyborne vino. Citili jsme se jako u znamych na navsteve. Samozrejme jsme odchazeli s usmevem na tvari, s nohou jamonu v podpazi a s taskou plnou dobrot a objednavkou kartonu vina...tomu se nedalo odolat:-D Timto jeste jednou dekujeme za skvely zazitek a doporucujeme vsem, kteri sdili stejnou lasku k jidlu jako my. Take tem, kterym zalezi na kvalite potravin, ktera se v dnesnim svete bere spise jako luxus a ne jako samozrejmost. P.S. Zbytek jamonu jsme okrajeli za necely tyden...je to zavislost:-p