Lomo Embuchado

579 Kč 503,48 Kč bez DPH
Skladem (3 ks)

Lomo Embucado - sušený vepřový hřbet.

Hmontost: cca 700g

El_Negrillon

Detailní informace

Detailní popis produktu

Přírodně sušený v bylinkách naložený vepřový hřbet lehce zauzený bez chemických konzervatů.

El Negrillón patří k nejlepším producentům špičkových sušených mas ve Španělsku. Sídlí v městečku Boňar přímo na kraji národního přírodního parku Picos de Europa.

Vepřový hřber z prasátek rasy Duroc obalený v přírodním střívku se stejně jako ostatní produkty v naší nabídce vyrábí bez přidání chemických konzervantů. Maso se nejprve nasolí a nechá dva týdny odpočívat. Následně se obalí v aromatických horských bylinkách např. dobromysl, v mleté sušené paprice a suší se na čerstvém horském vzduchu čtyři měsíce. Díky přírodnímu střívku je maso uvnitř stále šťavnaté. 

Specialitou firmy El Negriló je závěrečné lehké zauzení, které Lomu dodává příjemnou vůni a lehkou kouřovou chuť.

V porovnání se sušenou šunkou Jamón je chuť Loma komplexnější díky bylinkám a uzení.

Dodané Lomo je vakuově balené a lze ho skladovat v lednici či spíži. 

Před konzumací doporučujeme nechat Lomo alespoň 2 hodiny při pokojové teplotě.

Krájejte na tenké plátky a pokud nebudete ukusovat déle než 3 dny (což se Vám pravděpodobně nepodaří :)), potřete rovinu řezu olivovým olejem, který ji ochrání před oxidací.

Lomo je také součástí naší Iberské trojkombinace.

Složení:

vepřový hřbet, sůl, mletý paprika, přírodní bylinky

Hmotnost: cca 700g

secadero_el_negrillon

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: