Gazpacho

Tradiční španělská zeleninová polévka, která se podává studená a je tak ideální pro horké letní dny. Příprava je extrémně jednochuchá a tento delikatesní pokrm připravíte za pár minut. Možností doladění chutí je mnoho, nám nejlépe chutná Gazpacho podle následujícího receptu:

Gazpacho_table

Na 2 poctivé  porce budeme potřebovat:

Základ polévky Gazpacho dochutíme několika kapkami kvalittního olivového oleje, nalijeme do talíře. Přidáme na malé kousky nakrájenou sušenou šunku Jamon Ibérico a nahrubo nastrouhaný sýr Manchego Curado. Podle chuti můžeme doladit čersvou papričkou Habaňero nebo některou z pálivých mashů v kategorii Chilli papričky (zde varujeme - dávkujte velmi opatrně, tyhle "krásky" opravdu hodně pálí.

Jako přílohu doporučujeme čerstvou bílou bagetu.

Dobrou chuť!

Gazpacho

Gazpacho de le Madre 750 ml

Gazpacho_garden

 

 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení