Nůž Jamonero Maestro

990 Kč 818,18 Kč bez DPH
Skladem (1 ks)

Profesionální nůž na krájení Jamónu.

Délka čepele: 300 mm

Originál Walter Spain

Walter_logo_1

Detailní informace

Detailní popis produktu

Walter Cuchillo Jamonero Maestro

Čepel: délka 300 mm, tloušťka 2 mm, matný lesk

Hmotnost: 138 g

Walter S.A. - špičková kvalita už od roku 1971

Značkové nože Walter se vyrábějí stále přímo ve Španělsku.

Značka Walter je zárukou, že plně profesionální nůž Cuchillo Jamonero Maestro, který doporučujeme pro cortadory, kteří to se svou zálibou myslí opravdu vážně, Vám bude velmi dobře sloužit mnoho, mnoho let.

Čepel

Ve společnosti Walter S.A. vyvinuli vlastní technologii pětistupňového tepelného zpracování oceli . Čepel nože Cuchillo Jamonero Maestro díky tomu vyniká jedinečnými vlastnostmi - houževnatost, tvrdost a stabilní ostrost v kvalitě, která dosud nebyla běžná ani u domácích, ale ani u profesionálních nožů.

Optimální délka i tloušťka ohebné čepele umožňuje krájet Jamón velmi přesně a dosáhnout díky dokonalé ostrosti optimálního plátku Jamónu. Nůž velmi dobře klouže po povrchu krájené šunky a vy se tak budete cítit jako profesionální cortador.

Rukojeť nože je vyrobena z materiálu POM (Polyoxymethylen). Ideální materiál pro rukojeti špičkových nožů. Je lehký pro snížení hmotnosti celého nože, tvrdý, odolný vůči korozi a nárazům, díky čemuž je nůž odolnější a je i dlohodobě rezisentní vůči změnám teplot a vlhkosti. Třmen nože je zcela zakryt šupinami rukojeti a tím se zabrání zlomení rukojeti při pádu nože na zem.

Dokonalá povrchová úprava, díky které nůž padne dokonale do Vaší ruky, je výsledkem mnoha let zkušeností. Rukojeť je díky tomu příjemná do ruky a dobře drží.

Další vlastnosti

Nůže je vyroben z nerezové oceli s příměsí uhlíku (0,6%), chromu (14%), molybdenu (0,5%) a vanadu (0,15%).

Celý výrobní proces (kalení, zpracování i děrování) mu poskytuje vysokou odolnost, tažnost a tvrdost, zajišťuje vysokou kvalitu a eliminaci případných vnitřních vad.

Naše doporučení:

Udržujte nůž ostrý. Průběžně pomocí "přibrušování" kvalitní ocílkou a po každých 5-10 nakrájených sušených šunek Jamón nechte nůž profesionálně nabrousit.

Myjte nůž ručně. Nedávejte nůž do myčky.

Walter_logo_lady

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: