Salchichon Ibérico Cular Simón Martín
Související produkty
Detailní popis produktu
Velký vakuově balený Salchichon Cular o hmotnosti 1,1 - 1,3kg.
Bez éček a chemických konzervantů.
Salchichon Cular je přírodně sušený salám vyrobený z masa iberských prasátek. Je podobný klasickému chorizu, je zde ale několik podstatných rozdílů, které činí Salchichon jedinečnou pochoutkou, jež nesmí chybět v ledničce správného gurmána.
Salchichon na rozdíl od choriza neobsahuje sušenou papriku a vyniká tak jedinečnou a výraznou chutí masa doladěnou jemnou kořenitostí pepře.
Výrobce Símon Martín patří k leadrům v oboru výrobu sušené šunky Jamón, iberská prasátka sám chová a má tak na rozdíl od jiných výrobců dokonalý přehled nad celým procesem. Nasekaným masem iberského prasátka se naplní přírodní střívko a salám se pak suší dlouhé 4 měsíce na čerstvém horském vzduchu.
Tloušťku krájených koleček můžete vyzkoušet a vybrat, co Vám bude nejlépe vyhovovat. Za nás doporučujeme krájet na kolečka co možná nejtenčí, každopádně tenčí, než na jaké krájíte chorizo.
Před podáváním nechte Salchichon pár desítek minut vydechnout při pokojové teplotě, salám pustí tuk - říkáme, že se začne "potit - a to je chvíle, kdy je to přesně to, co to má být.
Doporučujeme kombinovat s chorizem, jemně krájeným jamonem serrano či ibérico, mladšími sýry manchego a rozhodně červenými víny třeba Mala Vida, Vizar, Saltamartí Negre.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.