Salchichon Ibérico Cular Simón Martín

890 Kč 773,91 Kč bez DPH
Skladem (> 5 ks)

Salchichon Ibérico Cular výrobce Símon Martín 1100g  - 1300g. 

Přírodně sušený salám s pepřem z iberských prasat. 

Stejně jako naše ostatní produkty je bez jakýchkoliv éček a chemických konzervatů.

Simón Martín

Detailní informace

Detailní popis produktu

Velký vakuově balený Salchichon Cular o hmotnosti 1,1 - 1,3kg.

Bez éček a chemických konzervantů.

Salchichon Cular je přírodně sušený salám vyrobený z masa iberských prasátek. Je podobný klasickému chorizu, je zde ale několik podstatných rozdílů, které činí Salchichon jedinečnou pochoutkou, jež nesmí chybět v ledničce správného gurmána.

Salchichon na rozdíl od choriza neobsahuje sušenou papriku a vyniká tak jedinečnou a výraznou chutí masa doladěnou jemnou kořenitostí pepře. 

Výrobce Símon Martín patří k leadrům v oboru výrobu sušené šunky Jamón, iberská prasátka sám chová a má tak na rozdíl od jiných výrobců dokonalý přehled nad celým procesem. Nasekaným masem iberského prasátka se naplní přírodní střívko a salám se pak suší dlouhé 4 měsíce na čerstvém horském vzduchu.

Tloušťku krájených koleček můžete vyzkoušet a vybrat, co Vám bude nejlépe vyhovovat. Za nás doporučujeme krájet na kolečka co možná nejtenčí, každopádně tenčí, než na jaké krájíte chorizo.

Salchichon_Cular_3

 

Před podáváním nechte Salchichon pár desítek minut vydechnout při pokojové teplotě, salám pustí tuk - říkáme, že se začne "potit - a to je chvíle, kdy je to přesně to, co to má být.

Doporučujeme kombinovat s chorizem, jemně krájeným jamonem serrano či ibérico, mladšími sýry manchego a rozhodně červenými víny třeba Mala Vida, Vizar, Saltamartí Negre.

 

dehesa-simon-martin 

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: