Iberská trojkombinace

169 Kč 146,96 Kč bez DPH
Skladem (> 5 ks)

120g, 3 druhy špičkových španělských specialit v praktickém vakuovém balení

Salchichon Ibérico Cular Símon Martín 40g

Lomo Serrano 40g

Chorizo Ibérico Sarta Picante 40g

Detailní informace

Detailní popis produktu

 

Bezpečná doprava a čerstvost

Vždy čerstvé, krájíme, balíme a vakuujeme až po Vašem objednání.

Bezpečné balení v termoobalu s chladicí vložkou obdržíte  vždy nejpozději do 24 hodin od odeslání.

Poznámka: z důvodu nutnosti rychlého dodání odesíláme objednávky s vakuovanými produkty denně kromě pátku (kurýrní služba o víkendu nedoručuje).

Potřebujete cokoliv upřesnit? Kontaktujte nás, jsme tu pro Vás
volejte: +420 601 131 003 nebo nám napište jamonarna@jamonarna.cz

iberská trojkombinace plate

 

Iberská trojkombinace podrobně

 Iberská trojkombinace je ideálním základem každého gurmánského zážitku.

V praktickém vaukovém balení (20 x 30 cm) od nás dostanete:

Simón Martín

Salchichon Ibérico Cular výrobce Símon Martín 40g

Přírodně sušený salám s pepřem z iberských prasat. Stejně jako naše ostatní produkty je bez jakýchkoliv éček a chemických konzervatů.

Salchichon je podobný chorizu, ale zatímco v chorizu cítíte intenzivní chuť sušené papriky, salchichon má jemnou a přitom výraznou chuť masa z iberských vepřů. Při výrobě se přirodní střívko naplní nasekaným masem iberských vepřů a dlouhé 4 měsíce se pak suší na čerstvém horském vzduchu.


El_Negrillon

Lomo Serrano výrobce El Negrillón 40g

Lomo serrano embuchado patří k tomu nejlepšímu, co renomovaný výrobce El Negrillón, sídlící  v městečku Boňar, nabízí. Je stejně jako naše ostatní produkty bez jakýchkoliv éček či chemických konzervantů. Vepřový hřbet obalený nejprve bylinkách a následně opět přírodním střívkem, které zanechává maso během až 4 měsíců sušení na čerstvém vzduchu příjemně šťavnaté.

Specialitou  firmy El Negrillón je lehké zauzení Loma, které mu dodává příjemně lehkou kouřovou chuť.


Ballesteros

Chorizo Ibérico Sarta Picante výrobce Ballesteros 40g

Chorizo je asi nejtradičnější španělský sušený salám. Stejně jako naše ostatní produkty je bez konzervačních látek a éček.

Vyrábí se z masa iberských vepřů sušením na čerstvém horském vzduchu. Má hrubší konzistenci a intenzivní chuť. Příjemně lehce pálivé ve velmi dlouhé dochuti.


 Vhodné kombinovat s tučnějšími sýry např. Manchego Curado s rozmarýnem a červenými víny s výraznější tříslovinou. Zákazníci našeho Tapas baru Café Jamón si oblíbili kombinaci s Mala Vidou.

Před konzumací ponechte cca 15 minut při pokojové teplotě.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: