Jamón & Eggs

Vydatná a chutná snídaně je základem úspěšného a příjemného dne (se říká:)).

Vyzkoušeli jste někde tuhle kombinaci? Je to ve Španělsku velmi oblíbený a na přípravu neuvěřeitelně jednoduchý pokrm se skutečně famózním výsledkem.

Míchaná vajíčka (můžete vyzkoušet i volské voko), na které ihned po naservírování položíte pár plátků Jamónu Serrano nebo Ibérico, necháte pár minut prohřát, Jamón pustí tuk (správně se říká, že se začne "potit") a má neskutečnou chuť.

Jako přílohu doporučuji čerstvou křupavou bílou bagetku.

PS: pokud nejste svázání společenskými konvencemi můžete hned po ránu doladit jednou/dvěma deci dobrého červeného ideální je třeba Mala Vida. Z vlastní zkušenosti tvrdím, že nejen pro rodiče většího počtu dětí je to během distanční výuky prakticky nezbytné:).

Odměňte se, zasloužíte si to

jamon_egg_table